Traptreden

Raber Wood Design maakt massief eiken traptreden geheel naar uw wens. Wij maken 100% maatwerk zodat geheel past binnen uw ontwerp.

De traptreden worden vervaardigd van massief rustiek frans eiken, dit betekent dat er noesten en eventuele kleine scheuren in het hout aanwezig zijn. De noesten en scheuren worden dicht gezet zodat een gladde traptrede ontstaat die een rustieke uitstraling heeft. De traptreden worden gemaakt van verlijmde eiken planken, hierdoor wordt de kans op werking van het hout geminimaliseerd.

Het eiken dat wij gebruiken voor de traptreden is kunstmatig gedroogd (8-12%) frans eiken, dit maakt het eiken uitermate geschikt voor verwerking tot meubels en traptreden.

Het aanbrengen van RVS of rubber antislip profiel behoort tevens tot de mogelijkheden.

Er zijn verschillende afwerkingen van het hout zelf mogelijk, denk hierbij aan helemaal glas geschuurd of geborsteld (hierbij word de hout nerf eruit geborsteld waardoor een grovere structuur ontstaat).

 

De traptreden kunnen onbehandeld geleverd worden of afgewerkt met Hard-Wax olie of 2-componenten finish.

 

Heeft u interesse, neem dan vrijblijven contact met ons op zodat wij een passende offerte kunnen opstellen geheel passen binnen uw situatie en naar uw wensen.