Overzicht

Sky-box Martin Glas PSV stadion

In opdracht voor Martin Glas hebben we de sky-box (Martin Glas corner) in het PSV stadion te Eindhoven volledig verbouwd en ingericht naar wens van de opdrachtgever. Voor deze werkzaamheden is de sky-box allereerst volledig leeggehaald en gestript om met een blanco basis aan de slag te gaan. De tribune is gewijzigd en opnieuw ingedeeld, er is op locatie een nieuwe bar gemaakt volledig van hout, verder is er een vergaderruimte met een op maat gemaakte boomstamtafel geplaatst. Er is ook veelvuldig gewerkt met glas, en er is een op maat gemaakte glazen schuifdeur geplaatst, dit geeft een bijzonder effect aan de gehele uitstraling. Om een luxe uitstraling te creëren hebben we diverse wanden en details laten stucen in de "betonlook" en dit geeft net dat beetje extra flair.

Het eindresultaat is geweldig geworden en Martin Glas kan hier nog jarenlang van genieten

Klik op de foto voor meer afbeeldingen:

Gerelateerd

Houten wandkast
Houten opbergkast
Eiken schappen
Retro kast
Retro kast met een moderne twist
Industriele tafel
Industriƫle tafel met retro twist
Hekwerk binnenterrein Helmond
Buitenkeuken
Decoratie artikelen
verlichtingspaaltjes
Buitenkeuken
Industriele eettafel